Quí som?

/
Quí som?

7 Músics molt experimentats a disposició de la vostra festa

Veus principals: Victor i Farners 

Baix i veus: Pepe 

Saxo i veus: Juan Carlos 

Teclats i Piano: Eva 

Guitarra Elèctrica i veus: Joan  (http://www.gravitymusic.tv )

Bateria: Xei 

L’equip del Drac està configurat per 7 músics amb una àmplia experiència musical, el nostre tècnic de so propi i l’equip tècnic.
Un grup d’incansables perfeccionistes que intenten donar el màxim de cadascú a cada actuació, oferint així, un espectacle de primera qualitat amb una interpretació 100% en directe.

La configuració tècnica del drac depèn de l’espai on treballem, i podem adaptar-nos a diferents situacions amb diferents solucions tècniques.
El Drac som una gran família que farà de la vostra festa quelcom únic.
.

Músics de primera qualitat amb una amplia experiència i una formació amplia i contrastada.

Els membres del Drac han anat variant amb el temps fins a arribar a una configuració que creiem que és l’òptima.

En aquest moment estem orgullosos de poder-vos oferir un espectacle de primera, amb un equip de so i llum de primera, que faran que la vostra festa sigui inolbidable.

La Banda del Drac
La Banda del Drac
Xei
Xei
Pepe
Pepe
Juan Carlos
Juan Carlos
Victor
Victor
Farners
Farners
Eva
Eva
Joan
Joan
La nostra missió

Fer de la vostra festa o esdeveniment un moment únic i inoblidable. Disposem d’una gran varietat de repertori i ens podem adaptar a les vostres necessitats. La Banda del Drac és 100% versàtil, i això vol dir que podem fer balls de saló, versions, hits, temes dels 60’s, 70’s i 80’s, Rock, Pop, Ska, Reggae, etc.

Sempre disposats a sentir les vostres propostes per configurar la festa perfecte i adaptada a les vostres necessitats.

Espectacle
“Love is in the Air”
Revivals!

La Banda del Drac us pot oferir un espectacle diferent, fugint del típic ball d’orquestra, la Banda del Drac pot oferir-vos el seu espectacle “Love is in the air” dissenyat especialment pensant en el públic més nostàlgic.

Temes dels 60’s, 70’s i 80’s

L’espectacle consta d’un repertori de grans èxits de les dècades dels 60’s, 70’s i 80’s. Per a fer-ho més especial, la Banda del Drac adapta el seu vestuari i escenografia per endinsar-nos encara més en aquells anys de “Fem l’amor i no la guerra”.

Festes privades

La Banda del Drac, ocasionalment, pot fer actuacions en festes privades com events, fires, Casaments, festes privades, convencions, festes d’empresa, etc.
Adaptem el nostre equip a l’espai i a les condicions de la sala.